waterfles met naam

Veel van onze klanten zijn op zoek naar een waterfles met naam. Bij ons bestel je eenvoudig een persoonlijke naamsticker die je eenvoudig op de waterfles of drinkfles kunt plakken.

Deze naamstickers zijn er in verschillende vormen en maten. Daarnaast kun je deze helemaal naar eigen wens personaliseren. Wil wil er nou niet een persoonlijke sticker plakken op een dopper of waterfles?

Stickers voor op flessen

Al onze stickers zijn geschikt om te plakken op allerlei soorten (drink)flessen. Daarnaast zijn de stickers van Maatstickers.nl bestand tegen vaatwassers, magnetrons, vriezers en andere heftige koude- en warme omstandigheden. Plaats jouw waterfles of dopper dus gewoon in de vaatwasser om deze zo schoon mogelijk te houden. De stickers zal hierop blijven plakken.

Drinkfles met naam

Wat is er unieker dan je eigen drinkfles? Een drinkfles met een naam! Het drinken van water is gezond en houd je huid gehydrateerd. Op deze manier kan je goed en optimaal blijven functioneren. Bedruk je eigen naam of foto op je drinkfles zodat je altijd je eigen drinkfles terug kunt vinden. Zo drink je automatisch meer en kun je hem gemakkelijk overal bijvullen en terugvinden. Dus, rietje in de drinkfles en drinken maar!

Waterfles of drinkfles (Dopper) met logo?

Kies je voor onze fotostickers dan zou je ook kunnen kiezen om in plaats van een foto, het logo van jouw bedrijf te uploaden. Op deze manier heb je een drinkfles of artikel met eigen logo en naam. Wij beheren de productie zelf, waardoor we snel kunnen schakelen. Snelle verzending is ons standpunt! Al onze pakketten kunnen door de brievenbus! Je hoeft niet thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen.

Waar kan ik de stickers nog meer op plakken?

Onze stickers worden op diverse producten geplakt, zoals: flessenbekersbakjeslunchboxennotitieboekjespennenpotlodenboekenmelkpoeder bakjes en vele andere artikelen. Voordat je de sticker op het product plakt, is het belangrijk dat de ondergrond schoon, vlak en droog is. Al onze stickers hebben afgeronde hoeken voor een goede hechting.