Creëer en combineer je eigen persoonlijke stickers en plak ze vervolgens op waterflessen, waterbekers, broodtrommels of in schoenen. Personaliseer alle items, zodat ze niet verloren gaan bij de BSO, kinderopvang of sportvereniging. Een fles of schoen is herkenbaar voor kinderen en leerkrachten.

Ruime keuze in stickers en thema’s! Kies je voor een sticker met een illustratie? Dan kies je uit één van de tientallen illustraties. Liever een sticker met een persoonlijke foto? Ook dan ben je bij Maatstickers.nl aan het juiste adres. Uniek in zijn soort! Een persoonlijke sticker met eigen foto. Persoonlijker dan dit wordt het niet!

NaamstickersMini stickersRonde stickersSchoenstickersDeurstickersFotostickers → Combipakketten

Bestellen is zeer eenvoudig!
1.
 Kies de gewenste sticker.
2. Vul de gewenste naam in.
3. Bepaal eenvoudig de gewenste sticker kleur.
4. Kies je voor een sticker met een. illustratie? Vul dan het nummer in.
5. Bepaal zelf het lettertype.
6. Plaats de sticker in de winkelwagen.
7. Rond de bestelling af!

Wij beheren de productie zelf, waardoor we snel kunnen schakelen. Snelle verzending is ons standpunt! Al onze pakketten kunnen door de brievenbus! Je hoeft niet thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen.

Waar kan ik mijn stickers op plakken?

Onze stickers worden op diverse producten geplakt, zoals: flessen, bekers, bakjes, lunchboxen, notitieboekjes, pennen, potloden, boeken, melkpoeder bakjes en vele andere artikelen. Voordat je de sticker op het product plakt, is het belangrijk dat de ondergrond schoon, vlak en droog is. Al onze stickers hebben afgeronde hoeken voor een goede hechting.