stickervellen voor kind

Stickers plakken, wie houdt er niet van? Stickervellen zijn voor zowel kinderen als volwassenen een leuke bezigheid. Bij Maatstickers.nl bestel je naamstickers in verschillende vormen en maten. Daarnaast kun je deze helemaal naar eigen wens personaliseren. Plak jouw persoonlijke stickers voor je kind op broodtrommels, drinkflessen, notitieboekjes, pennen, potloden, boeken, melkpoeder bakjes en vele andere spulletjes die voor jouw kind gepersonaliseerd mogen worden. Een foto stickervel voor je kind vrolijkt de drinkfles helemaal op en geeft deze een persoonlijke uitstraling!

Je kunt deze stickervellen voor je kind ook als beloning gebruiken

Wanneer jouw kind op school of in huis positieve dingen doet, dan kunnen stickers ook als beloning worden gebruikt. Plak de zelf gemaakte sticker op een notitieboekje of papier. Op deze manier kun je een beloningssysteem maken waarmee het kind bij een bepaald aantal gekregen stickers een cadeautje of iets anders mag uitkiezen. Daarnaast zijn deze kindersticker natuurlijk hartstikke leuk om te krijgen. Een kind kan de stickers gebruiken om schriften, boeken of knutselwerkjes te versieren.

Voor kinderen hebben wij allerlei soorten stickers. Voor ieder kind zit er een leuke illustratie bij waarmee het kind deze stickervellen voor kind persoonlijk kan maken. We hebben schattige sticker illustraties gemaakt voor de meisjes. Deze stickers zijn dus vooral populair bij meisjes. Voor de jongens hebben we coole stickers, waaronder voertuigen, sport, auto’s, ridders en meer. Natuurlijk zijn er ook illustraties bij waar ieder kind dol op is. Ben je op zoek naar persoonlijke fotostickers? Deze producten vind je ook in ons assortiment, persoonlijker dan dit wordt het niet. Met een fotosticker maak je de sticker uniek!

Bestel nu stickers voor je kind op onze website en geniet van de grootste voordelen. Wij beheren de productie zelf, waardoor we snel kunnen schakelen. Snelle verzending is ons standpunt! Al onze pakketten kunnen door de brievenbus! Je hoeft niet thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen.

Kinderstickers ter herkenning

Stickers kunnen voor een kind ook worden gebruikt om een drinkfles of broodtrommel terug te vinden. Op een school of opvang zijn er veel dezelfde broodtrommels en drinkbekers. Met persoonlijke stickers kun je laten zien dat de broodtrommel of beker van jouw kind is. Dit voorkomt verwarring en het is daarnaast zeer hygiënisch.

Waar kan ik de stickers voor mijn kind opplakken?

Onze stickers worden op diverse producten geplakt, zoals: flessenbekersbakjeslunchboxennotitieboekjespennenpotlodenboekenmelkpoeder bakjes en vele andere artikelen. Voordat je de sticker op het product plakt, is het belangrijk dat de ondergrond schoon, vlak en droog is. Al onze stickers hebben afgeronde hoeken voor een goede hechting.