Ronde stickers met een illustratie, foto of eenvoudig ontwerp!

Al onze persoonlijke ronde stickers zijn krasbestendig, origineel en van hoge kwaliteit. Maar naast deze eigenschappen zijn onze stickers geschikt voor magnetrons, vaatwassers, sterilisators en vriezers!

Creëer en combineer je eigen persoonlijke ronde sticker en plak deze op een drinkfles, speenbakje, drinkbeker, melkpoederbakje of bijvoorbeeld op een broodtrommel of boekje. Personaliseer alle spullen zodat deze niet kwijtraken op bijvoorbeeld de kinderopvang. Een product met ronde sticker is herkenbaar voor kind en leidster waardoor deze makkelijk terug te vinden is.

Op zoek naar een ronde sticker met een persoonlijke foto? Uniek in zijn soort! Deze persoonlijke ronde sticker met eigen foto is ons best verkochte product. Persoonlijker dan dit wordt het niet!

Kies je voor een ronde sticker met een illustratie? Dan kies je uit één van de tientallen illustraties. Toch liever een ronde sticker zonder poespas? Kies dan voor een ‘eenvoudig’ ontwerp en laat het ‘illustratie nr.’ veld leeg. Ronde stickers zijn de het meest gekozen stickers van Maatstickers.nl.

Wij hebben de productie zelf in beheer waardoor wij snel kunnen schakelen. Een snelle verzending is waar wij voor staan! Al onze pakketjes kunnen gewoon door de brievenbus! Je hoeft dus niet thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen.

Waar plak ik een ronde sticker op?

Onze stickers plakken op allerlei producten, denk hierbij aan bijvoorbeeld:
Drinkflessen, drinkbekers, poederbakjes, fruitbakjes, broodtrommels, schriften, boeken, speelgoed en vele andere spullen.

Voordat de sticker wordt aangebracht op een product is het van belang dat het oppervlak schoon, vlak en droog is. Al onze stickers hebben ronde hoeken zodat deze niet los raken.

Een product is direct herkenbaar met een sticker van Maatstickers.nl!