Naamstickers plakken op drinkflessen, bekers of broodtrommels?

De persoonlijke naamstickers van Maatstickers.nl zijn krasbestendig, origineel en van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn onze stickers geschikt voor magnetrons, vaatwassers en vriezers!

Creëer en combineer je eigen persoonlijke sticker en plak deze op een drinkfles, drinkbeker, broodtrommel of in een schoen. Personaliseer alle spullen zodat deze niet kwijtraken op bijvoorbeeld de kinderopvang. Een fles met naamsticker is herkenbaar voor kind en leidster waardoor deze makkelijk terug te vinden is.

Kies je voor een naamsticker met een illustratie? Dan kies je uit één van de tientallen illustraties. Liever een naamsticker met een persoonlijke foto? Dan ben je bij Maatstickers.nl aan het juiste adres. Uniek in zijn soort! Persoonlijke naamsticker met eigen foto. Persoonlijker dan dit wordt het niet!

Wij hebben de productie zelf in beheer waardoor wij snel kunnen schakelen. Een snelle verzending is waar wij voor staan! Al onze pakketjes kunnen gewoon door de brievenbus! Je hoeft dus niet thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen.

Waar kan ik mijn naamstickers opplakken?

Onze stickers plakken op allerlei producten, denk hierbij aan bijvoorbeeld:
Flessen, bekers, bakjes, broodtrommels, schriften, pennen, potloden, boeken, melkpoederbakjes en vele andere spullen.

Voordat de sticker wordt aangebracht op een product is het van belang dat het oppervlak schoon, vlak en droog is. Al onze stickers hebben ronde hoeken zodat deze niet los raken.

Een product is direct herkenbaar met een sticker van Maatstickers.nl!