naamstickers school

Naamstickers school? Wees goed voorbereid wanneer de kinderen weer naar school of opvang gaan. Een goede voorbereiding kun je treffen door alle spulletjes te personaliseren met een persoonlijke naamsticker. Een nieuwe broodtrommel en drinkbeker uitzoeken voor het nieuwe schoolseizoen is natuurlijk erg leuk. Je bent natuurlijk extra zuinig op de nieuwe spullen en wilt natuurlijk deze niet kwijtraken.

Om die reden is het erg slim om persoonlijke naamstickers te bestellen en je schoolspullen te labelen. Stickers voor school zijn erg eenvoudig en in verschillende vormen en maten te bestellen. Onze stickers kun je volledig naar eigen wens personaliseren.

Naamstickers voor je schoolspullen

Plak jouw persoonlijke sticker die je op deze website hebt gemaakt op broodtrommels, drinkflessen, notitieboekjes, pennen, potloden, boeken, melkpoeder bakjes en vele andere spulletjes. Kis je voor een fotosticker dan kies je voor een uniek product waarvan je zeker weet dat niemand deze heeft. Zo is er nooit discussie of verwarring van wij een boek, beker of broodtrommel is.

Veel keuze in stickers voor school

Op Maatstickers.nl vind je allerlei soorten stickers. Voor iedere scholier zit er een leuke illustratie bij waarmee jullie deze stickervellen persoonlijk maken.

Bestel nu stickers voor je kleuter op onze website en geniet van de grootste voordelen. Wij beheren de productie zelf, waardoor we snel kunnen schakelen. Snelle verzending is ons standpunt! Al onze pakketten kunnen door de brievenbus! Je hoeft niet thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen.

Een sticker ter herkenning voor een kleuter

Raken jullie ook telkens weer die broodtrommel of drinkfles kwijt? Dan is dat vanaf nu voorbij met een naamsticker van Maatstickers.nl. Kies zelf een sticker samenstellen met één van de vele illustraties die gebruikt kunnen worden als herkenning. Zo raken jouw schoolspullen nooit meer kwijt.

Waar kan mijn stickers voor school op plakken?

Onze naam- en fotostickers worden op diverse producten geplakt, zoals: flessenbekersbakjeslunchboxennotitieboekjespennenpotlodenboekenmelkpoeder bakjes en vele andere artikelen. Voordat je de sticker op het product plakt, is het belangrijk dat de ondergrond schoon, vlak en droog is. Al onze stickers hebben afgeronde hoeken voor een goede hechting.