Mini stickers plakken op speenbakjes, (melk)poederdoosjes of potloden?

De persoonlijke mini stickers van Maatstickers.nl zijn krasbestendig, origineel en van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn onze stickers geschikt voor magnetrons, vaatwassers en vriezers!

Creëer en combineer je eigen persoonlijke sticker en plak deze op een speenbakje, fles, drinkbeker, melkpoederbakje of bijvoorbeeld op een potlood of pen. Personaliseer alle spullen zodat deze niet kwijtraken op bijvoorbeeld de kinderopvang. Een product met mini sticker is herkenbaar voor kind en leidster waardoor deze makkelijk terug te vinden is.

Kies je voor een mini sticker met een illustratie? Dan kies je uit één van de tientallen illustraties. Liever een mini sticker met enkel een naam? Vul dan geen nummer in. Bij Maatstickers.nl ben je aan het juiste adres voor mini stickers. Deze mini stickers zijn smal en lang van formaat. Ideaal voor de kleinere accessoires.

Wij hebben de productie zelf in beheer waardoor wij snel kunnen schakelen. Een snelle verzending is waar wij voor staan! Al onze pakketjes kunnen gewoon door de brievenbus! Je hoeft dus niet thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen.

Waar plak je een mini sticker op?

Onze stickers plakken op allerlei producten, denk hierbij aan bijvoorbeeld:
Flessen, bekers, bakjes, broodtrommels, schriften, pennen, potloden, boeken, melkpoederbakjes en vele andere spullen.

Voordat de sticker wordt aangebracht op een product is het van belang dat het oppervlak schoon, vlak en droog is. Al onze stickers hebben ronde hoeken zodat deze niet los raken.

Een product is direct herkenbaar met een sticker van Maatstickers.nl!