Kleuter naamstickers

Kleuters en naamstickers? Dat is een leuke combinatie! Zowel kleuters als volwassenen vinden stickers leuk. Bij Maatstickers.nl bestel je super eenvoudig naamstickers in verschillende vormen en maten. Onze stickers kun je volledig naar eigen wens, óf die van een kleuter, personaliseren.

Deze persoonlijke stickers plakt een peuter op broodtrommels, drinkflessen, notitieboekjes, pennen, potloden, boeken, melkpoeder bakjes en vele andere spulletjes. Een foto stickervel voor je kleuter vrolijkt een artikel op en geeft deze een persoonlijke uitstraling!

Veel keuze in kleuter naamstickers!

Voor kleuters hebben wij allerlei soorten stickers. Voor iedere kleuter zit er een leuke illustratie bij waarmee jullie deze stickervellen persoonlijk maken. Ben jij een kleuter meisje? Dan hebben wij schattige illustraties die vooral populair zijn bij meisjes. Voor de kleuter jongens is het mogelijk om stoere stickers, waaronder voertuigen, sport, auto’s, ridders te bestellen.

Bestel nu stickers voor je kleuter op onze website en geniet van de grootste voordelen. Wij beheren de productie zelf, waardoor we snel kunnen schakelen. Snelle verzending is ons standpunt! Al onze pakketten kunnen door de brievenbus! Je hoeft niet thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen.

Een sticker ter herkenning voor een kleuter

Raakt jouw peuter ook telkens weer zijn broodtrommel of drinkfles kwijt? Dan is dat vanaf nu voorbij met een naamsticker van Maatstickers.nl. Laat jouw peuter zelf een sticker samenstellen met één van de vele illustraties die gebruikt kunnen worden als herkenning. Zo raakt jouw peuter op school of opvang nooit meer zijn spulletjes kwijt.

Waar kan mijn peuter naamstickers op plakken?

Onze naam- en fotostickers worden op diverse producten geplakt, zoals: flessenbekersbakjeslunchboxennotitieboekjespennenpotlodenboekenmelkpoeder bakjes en vele andere artikelen. Voordat je de sticker op het product plakt, is het belangrijk dat de ondergrond schoon, vlak en droog is. Al onze stickers hebben afgeronde hoeken voor een goede hechting.