Fotostickers! Uniek in zijn soort, nu bij Maatsticker.nl!

De persoonlijke (naam) fotostickers van Maatstickers.nl zijn krasbestendig, origineel en van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn onze fotostickers geschikt voor magnetrons, vaatwassers en vriezers!

Creëer en combineer je eigen persoonlijke fotosticker en plak deze op een broodtrommel, drinkfles, drinkbeker of melkpoederbakje. Personaliseer alle spullen zodat deze niet kwijtraken op bijvoorbeeld de kinderopvang. Een fles met persoonlijke fotosticker is herkenbaar voor kind en leidster waardoor deze makkelijk terug te vinden is.

Een naamsticker met een persoonlijke foto is een uniek product. Kies zelf uit een zeshoekige- of bloemenvorm. Persoonlijker dan dit wordt het niet! De aangeleverde foto wordt in hoge kwaliteit op de sticker gedrukt.

Wij hebben de productie zelf in beheer waardoor wij snel kunnen schakelen. Een snelle verzending is waar wij voor staan! Al onze pakketjes kunnen gewoon door de brievenbus! Je hoeft dus niet thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen.

Waar kan ik mijn fotostickers bestellen en opplakken?

Onze stickers plakken op allerlei producten, denk hierbij aan bijvoorbeeld:
Flessen, bekers, bakjes, broodtrommels, schriften, pennen, potloden, boeken, melkpoederbakjes en vele andere spullen.

Voordat de sticker wordt aangebracht op een product is het van belang dat het oppervlak schoon, vlak en droog is. Al onze stickers hebben ronde hoeken zodat deze niet los raken.

Een product met fotosticker is direct herkenbaar met een sticker van Maatstickers.nl. Wacht niet langer, ga foto stickers bestellen!