Deurstickers!

Eenvoudig zelf aan te brengen en te verwijderen. Alle stickers zijn gemaakt van hoogwaardig stickermateriaal, waardoor ze lang meegaan, gemakkelijk te verwijderen zijn en voorzien zijn van een speciale lijmlaag. De lijmlaag maakt het plakken gemakkelijker en zorgt ervoor dat er geen lijmresten achterblijven. Ben je op zoek naar een deursticker voor de kinderkamer met eigen naam? Alle stickers in onze serie zijn geschikt als deurstickers.

Het materiaal is zelfklevend, UV- en waterdicht.

Kies je voor een deursticker met illustratie? Dan kies je uit één van de tientallen illustraties. Liever een deursticker met enkel een naam? Beide opties zijn uiteraard mogelijk. Ontwerp zelf jouw deursticker op Maatstickers.nl.

Wij hebben de productie zelf in beheer waardoor wij snel kunnen schakelen. Een snelle verzending is waar wij voor staan! Al onze pakketjes kunnen gewoon door de brievenbus! Je hoeft dus niet thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen.

Hoe plak ik de deursticker het beste op de deur?

Voordat de sticker wordt aangebracht op een product is het van belang dat het oppervlak schoon, vlak en droog is. Al onze stickers hebben ronde hoeken zodat deze niet los raken.

Een sticker plak je vanuit het midden en wrijf je vervolgens stevig aan naar de buitenkanten van de sticker.