Verzending
Maatstickers.nl garandeert (na betaling) dat uw stickers of artikel(en) uiterlijk binnen de aangegeven 3 werkdagen worden verzonden. 

Bezorging
Omdat de meeste stickers of kleine producten via briefpost worden verstuurd, is het niet mogelijk om deze via een Track & Trace code te volgen. Maatstickers.nl stelt zich niet verantwoordelijk voor een vertraagde aflevering. Houdt u er rekening mee dat Postnl niet op zon- en feestdagen levert.

Levertijd 
In 90% van de gevallen worden de stickers of artikel(en) 1 werkdag na verzending op het gewenste adres geleverd in de brievenbus, mits Postnl meewerkt. 

Het juiste adres 
Indien u niet het juiste adres en email/telefoonnummer opgeeft kunnen wij niet garanderen dat de levering op tijd plaats vindt. De kosten voor het verzenden naar een onjuist adres en mogelijk herzenden zijn voor uw rekening. Onze verzendkosten zijn gebaseerd op verzending in Nederland. Verzending naar het buitenland is op aanvraag.

Envelop of pakket zoek 
Indien de envelop of het pakket zoek raakt tijdens de levering door Postnl, en Maatstickers.nl kan aantonen dat zij uw bestelling tijdig heeft verzonden, dan is Maatstickers.nl niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor het zoekraken van de envelop. Wel kan Maatstickers.nl meekijken naar een passende oplossing.

Kwaliteitsgarantie 
Voordat een envelop met stickers wordt verstuurd wordt deze door Maatstickers.nl deskundig gecontroleerd op eventuele beschadigingen of fabricagefouten. Een kleine kleurafwijking kan voorkomen wanneer de sticker wordt vergeleken met de kleuren op het beeldscherm. Dit komt omdat elke beeldscherm anders is, en elk beeldscherm andere kleurinstellingen heeft. Mocht u om één of andere reden toch nog een beschadiging of fabricagefout vinden, dan kan het product ‘binnen’ drie dagen op eigen kosten geretourneerd worden. Het product zal dan vervangen worden. 

Plakt de waterbestendige sticker niet? Bekijk dan onze pagina: Help mijn sticker plakt niet.

Retourrecht 
Volgens de wet ‘Kopen op afstand’ heeft iedereen recht van retour op artikelen, besteld via het internet. Besteld u een voor u op maat gemaakte (persoonlijke) sticker? Dan geldt op deze stickers geen retourrecht.

Ambachtelijk product 
Houdt u er rekening mee dat als een sticker eenmaal bedrukt is, dat dit een ambachtelijk product is geworden. Wat inhoudt dat geen enkele sticker helemaal identiek is. Dat eigenlijk elke sticker uniek is en dat het een gepersonaliseerde sticker is. Maatstickers.nl stelt zich niet aansprakelijk voor het verkeerd aanbrengen van de stickers.

Betaling:
U dient uw bestelling vooruit te betalen. U kunt betalen met overschrijving per bank of iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app van uw eigen bank. Je kunt iDeal direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer.

Annulering:
Maatstickers.nl accepteert een annulering tot het moment dat de betaling is bijgeschreven.

Is het bedrag al bijgeschreven en zijn er (verwerking)kosten gemaakt? Dan verrekenen wij de verwerkingskosten á €7,50 met het orderbedrag. Het restbedrag wordt teruggeboekt op het rekeningnummer waarmee is betaald. 

Overige bepalingen:
Maatstickers.nl heeft het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen.

Privacystatement

Inleiding 
Maatstickers.nl is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en de bezoekers van haar websites van essentieel belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Maatstickers.nl houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Klikgedrag 
Op de website van Maatstickers.nl worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina’s. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Maatstickers.nl haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Wijzigingen 
Maatstickers.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Check daarom regelmatig dit privacy statement voor het privacybeleid van Maatstickers.nl.